Bygg in känslan

Så många skäl att älska en bänkskiva i sten!

En bänkskiva i granit eller marmor andas beständighet – stenen har formats av naturen i tusentals år. På CG Karlssons Stenhuggeri fortsätter vi naturens arbete. Vi formar urberget till funktionell, hållbar och vacker inredning till ditt hem. Vår specialitet är bänkskivor i granit till kök och badrum. Idag hittar du också stenplattor till golv och väggar i vårt sortiment. Surfa vidare och hitta fler orsaker att älska sten!

Våra produkter för ...

Gör mer med sten ...

Bra att veta om sten ...

startbildleft

Spårbar ända till stenbrottet

Genom personlig kontakt med våra leverantörer håller vi oss informerade om kvaliteten i varje steg i förädlingsprocessen. All sten är fullt spårbar från stenbrottet fram till oss i Sannäs. Det är det enda sättet att veta att vår kravspecifikation följs upp i varje led.

vinglas

Underhållsfri natursten

Du har kanske hört att bänkskivor i natursten är känsliga för fläckar eller att de kräver komplicerat underhåll för att behålla sin vackra yta? Men du behöver inte oroa dig. Alla våra stenskivor behandlas med en permanent impregnering som skyddar mot fettfläckar och färgande vätskor.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bohusgranit är en klassiker för svenska kök! Här ser du ett stenprov av den röda bohusgraniten. Den kan fås mattslipad, eller som här blankpolerad.

Bohusgranit är en klassiker för svenska kök! Här ser du ett stenprov av den röda bohusgraniten. Den kan fås mattslipad, eller som här blankpolerad. ... Läs merLäs mindre

10 månader sen

Kommentera på Facebook

Visar att impregneringen håller!

Såå snygg!

Hej kan ni ge mig en offert på en entrésten på 170x100x15. Slipad en långsida, huggen tre sidor och blästrad översida? Levererad på plats på befintlig gårdssten. Kranbil kommer lätt till! Tutti på plats!

Snyggt

För snart 13 år sedan köpte vi denna vackra sten till vårt kök, lika blank och fin fortfarande...

vacker😍

Har köpt en bordsskiva i bohusgranit från er och är mycket nöjd 👍👍

View more comments

Grå bohus är en riktig klassiker bland granitskivorna. Känns tryggt och bestående. Den finns med fyra olika ytfinishar. Här visas den mattslipad.

Grå bohus är en riktig klassiker bland granitskivorna. Känns tryggt och bestående. Den finns med fyra olika ytfinishar. Här visas den mattslipad. ... Läs merLäs mindre

12 månader sen

Kommentera på Facebook

Harmi että lopetat on ollut kiva lukea sinun juttuja🐕🐩

Ladda fler inlägg