Bänkskivor med mycket känsla

Sten är det perfekta valet för köket – det är tåligt, vackert och tidlöst. Det passar alla stilar från lantkök till high tech. Du kan också påverka känslan genom att välja hur dina bänkskivor ska se ut. De behöver inte vara en fyrkantiga och ha samma struktur på hela skivan. Gör ett rundat hörn. Bryt av en blankslipad kant med en råhuggen sektion och du får ett kök som ingen annan har. Våra erfarna medarbetare hjälper gärna till med goda råd och idéer.

Sten är ett naturmaterial som varierar i nyans, struktur och mönster. För att ditt kök ska kännas harmoniskt och enhetligt tillverkar vi alla bänkskivor till ditt kök ur samma stenblock.

När du är klar med bänkskivorna – tänk på att vi kan göra så mycket mer av sten. Hur är det t.ex. med fönsterbänkarna? Har du en köksö eller ett rullbord som behöver en tåligare bordskiva? Tänk inte att din idé inte går att förverkliga? Fråga! Mer än du tror är möjligt.

Köp vitvaror, diskbänk och blandare

Passa på att köpa tillbehören till ditt kök oss när du beställer bänkskivor. Vi hjälper dig att hitta diskbänk, diskho, blandare, hetvattenskran och avfallskvarn som fungerar ihop med din bänkskiva.

Diskbänk/diskho:
Blanco
Intra
Decosteel
Franke

Blandare:
Mora

Avfallskran:
Skanco
Intra